Reactie Gouden wissel, gouden driepunter: "En eigenlijk kan hij niet koppen"

Gouden wissel, gouden driepunter: "En eigenlijk kan hij niet koppen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een uur lang werden we quasi in slaap gewiegd in Moeskroen. En toen was daar plots een gouden ingeving van Stijn Vreven. Hij bracht Olivier Myny in, 25 seconden later deed die de netten trillen met een perfecte kopbal.

Vreven was erg tevreden met de overwinning: "Dit zijn drie gouden punten. We spelen lekker mee", aldus de oefenmeester van Waasland-Beveren. Zeker gezien de overwinningen van Westerlo en OH Leuven ook nuttige punten om niet in de problemen te komen in de stand. "Bij verlies hadden we naar beneden moeten kijken inderdaad."

In de problemen komen deed het wel op het veld van Moeskroen: "Maar we wisten dat we het spel zouden moeten ondergaan, ons tactische plannetje zat goed in elkaar en werkte. Ik ben erg fier op mijn jonge ploeg, die het vandaag zonder Maric en Coulibaly goed deed."

Bij verlies hadden we naar beneden moeten kijken, dit zijn megapunten -

Maar ook de coach had zijn aandeel in de overwinning. De inbreng van Myny was meteen goed voor een doelpunt én de winst. "Soms moet je wat geluk hebben met de wissels die je maakt. Vandaag zat het mee. En dan moet je weten dat Myny eigenlijk niet kan koppen", kon er een lachje af bij een stralende Vreven.

Toch ziet hij ook nog een werkpuntje naar de volgende wedstrijden dit seizoen toe: "Op het einde krijgen we nog een paar kansen om de match echt dood te maken. Dat laten we na, daar moeten we op letten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties