Harbaoui wil opnieuw hoge toppen scheren met Lokeren: "Ik wil altijd scoren en winnen, op het veld én op de PlayStation"

Redactie
| 0 reacties
Harbaoui wil opnieuw hoge toppen scheren met Lokeren: "Ik wil altijd scoren en winnen, op het veld én op de PlayStation"
Foto: © Photonews

Hamdi Harbaoui heeft heel lang moeten wachten, maar maakte vlak voor de winterstop de eerste minuten van zijn terugkeer bij Sporting Lokeren. En de Tunesiër heeft heel veel honger. "Ik wil de fans de Hamdi tonen die iedereen kent: de topschutter."

Hamdi Harbaoui kwam pakweg twee maanden geleden al tot een akkoord met Sporting Lokeren, maar de aanvaller mocht enkel trainen. Qatar SC deed moeilijk, de papierwinkel bleef gesloten. 

"Ik was kwaad op alles en iedereen", vertelt de aanvaller in Het Laatste Nieuws. "Elke week hoopte ik dat ik zou mogen spelen. Het is alsof je ongelooflijk veel dorst hebt en een fles water voor je hebt staan, maar je mag niet drinken. En ik heb nog altijd dorst." (lacht)

Qatar? Ik heb drie maanden moeten wachten op mijn allereerste euro

Hamdi Harbaoui

"Ik zit fris en wil zoveel mogelijk wedstrijden winnen met Lokeren", gaat de spits verder. "En daarna? Ik wil nu gewoon voetballen. Praten kan later nog."

Harbaoui leek de jackpot te hebben gewonnen met zijn transfer naar Qatar, maar... "Vanaf dag één liep het al mis. Ik heb drie maanden moeten wachten op mijn allereerste euro."

"Maar nadien verliep alles vlot. Ik scoorde aan de lopende bank en had een aanbieding van een Qatarese topclub op zak. SC Qatar wilde me niet laten gaan en ik kreeg een nieuw contract aan verbeterde voorwaarden."

Maar toen begon het spelletje opnieuw. "Opnieuw drie maanden niets. Uiteindelijk schakelde ik FIFA in om mijn contract te verbreken en een week erna stond het geld op mijn rekening, maar het was te laat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties