Joao Carlos wil graag terug naar Lokeren: "De honger is groot en ik wil me tonen, ook aan de fans"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Joao Carlos wil graag terug naar Lokeren: "De honger is groot en ik wil me tonen, ook aan de fans"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We gaven het eerder deze week al mee: Joao Carlos traint momenteel mee bij Sporting Lokeren. De 34-jarige Braziliaan probeert Georges Leekens ervan te overtuigen dat hij nog steeds over dezelfde kwaliteiten beschikt als tien jaar geleden. Zelf is Carlos alvast ambitieus.

“Het voelt aan als thuiskomen”, vertelt Joao Carlos in Het Nieuwsblad. “De groep heeft me heel goed ontvangen. Overmeire en Copa ken ik nog van in mijn eerste periode bij de club en met Coelho trok ik destijds veel op naast het veld toen hij voor Westerlo uitkwam.”

“En dan is er de coach. Het is mede dankzij hem dat ik hier ben. Ik zocht een nieuwe club en hoorde dat Leekens hier weer aan de slag was. Ik ben altijd met hem in contact gebleven en legde mijn moeilijke situatie uit. Vanaf het eerste moment werd duidelijk dat de deur openstond.”

"Hij heeft misschien wat minder haar, maar loopt nog op dezelfde manier"

Georges Leekens

Leekens ziet het alvast zitten. “Joao is dezelfde plichtsbewuste prof en verstandige kerel als destijds. Hij heeft misschien wat minder haar, maar loopt zelfs nog op dezelfde manier. Ik kijk alleen naar kwaliteit en goesting.”

De 34-jarige verdediger wil na een tegenvallende passage bij Vasco da Gama graag nog een laatste hoofdstuk aan zijn carrière schrijven. “Hoeveel jaar ik nog mee kan? Minstens twee. De honger is groot en ik wil me tonen, ook aan de supporters. Samen kunnen we Lokeren nog heel wat diensten bewijzen", besluit Carlos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties