OFFICIEEL: KV Mechelen heeft vervanger Kosanovic beet

Johan Walckiers Timothy Collard
Johan Walckiers en Timothy Collard
| 10 reacties
OFFICIEEL: KV Mechelen heeft vervanger Kosanovic beet
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen speelde zijn sterkhouder Milos Kosanovic eerder deze week kwijt aan Standard. Maar de nummer 10 uit de Jupiler Pro League blijft niet bij de pakken zitten en heeft al een opvolger voor de Serviër op het oog.

"Malinwa heeft een mondeling akkoord met Aleksandar Bjelica (22), een centrale verdediger die overkomt van het Nederlandse Helmond Sport", laat KV Mechelen zondagmiddag weten. 

Mondeling akkoord

Bjelica voetbalde het afgelopen half jaar bij de Nederlandse tweedeklasser Helmond Sport. De Serviër is al een tijdje actief in Nederland en moet de Mechelse defensie versterken na het vertrek van Milos Kosanovic naar Standard.

Bjelica legde succesvolle medische testen af en kwam ook tot een mondeling akkoord met KV Mechelen. De transfer is dus nog niet helemaal afgerond. Eerstdaags tekent hij een contract voor 2,5 seizoenen met een optie voor een extra jaar bij Malinwa.

Niet geslaagd bij Zwolle, uitblinker bij Helmond

Bjelica, een Servische Nederlander, speelt sinds vorige zomer voor Helmond Sport. Hij groeide er onmiddellijk uit tot een vaste waarde en scoorde dit seizoen zelfs al 5 goals in 17 duels bij de nummer 9 uit de Nederlandse tweede klasse. Vorig jaar kwam Bjelica uit voor PEC Zwolle, maar daar kon hij zich niet doorzetten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties