Vertrekt Vossen alweer bij Club Brugge? ‘Ploeg uit topcompetitie wil goaltjesdief héél graag’

Timothy Collard
Timothy Collard
| 43 reacties
Vertrekt Vossen alweer bij Club Brugge? ‘Ploeg uit topcompetitie wil goaltjesdief héél graag’
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Speelt Club Brugge zijn aanvalsleider straks alweer kwijt? Het lijkt erg onwaarschijnlijk, maar toch staat er een club te trappelen om Jelle Vossen binnen te halen. Het gaat om het Italiaanse Atalanta, dat wel wat ziet in de spits van blauw-zwart.

Atalanta is al een tijdje op zoek naar een verse kracht om zijn aanvallende compartiment te versterken. Eerst was Idrissa Sylla (RSC Anderlecht) in beeld, maar nu zouden de Italianen hun zinnen op Vossen hebben gezet.

Volgens Sky Sports Italia wil Atalanta de spits binnenkort naar Italië halen. Het lijkt echter héél onwaarschijnlijk dat Vossen snel zal vertrekken bij Club Brugge. De spits keerde afgelopen zomer, na een erg korte passage bij Burnley, terug naar België.

Vossen niet bezig met transfer

Bovendien mag Vossen dit seizoen ook niet meer voor een andere club uitkomen, aangezien hij al in acite kwam voor Burnley en Club Brugge. De ex-spits van KRC Genk zette bij blauw-zwart ook zijn krabbel onder een langdurig contract en lijkt allesbehalve bezig met een transfer naar het buitenland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties