The Day After: blessurezorgen bij Gouden Gent

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 5 reacties
The Day After: blessurezorgen bij Gouden Gent
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

De Gentse perszaal op het oefencomplex zat naar verwachting eivol voor de eerste persconferentie van de Buffalo's na de uitreiking van de Gouden Schoen. Toch was er niet enkel positief nieuws te rapen.

Zo kwam coach Hein Vanhaezebrouck met een hele lijst blessurenieuws. Van kleine kwaaltjes tot zwaardere tegenvallers. En neen, Sven Kums heeft de Gouden Schoen niet op z'n teen laten vallen en ook op het Gala raakte niemand geblesseerd.

Eerst de zwaardere blessures. "Hannes Van Der Bruggen kampt met een scheur in de heupbuiger, die is zeker enkele weken out", aldus Vanhaezebrouck. Ook nieuwkomer Olayinka hoorde bij de pechvogels. "Hij heeft een blessure aan de voet en moet een scan krijgen. Hij is zeker een paar weken buiten strijd."

Van Der Bruggen en Olayinka weken buiten strijd

-Hein Vanhaezebrouck

Verder waren het vooral kleinere blessures. "Depoitre trainde niet, hij had last aan de adductoren. Ook Rafinha had last, maar sluit morgen aan. Benito heeft nog steeds een kleine knieblessure en ook Wikheim was niet 100% fit, maar trainde wel."

Er was ook goed nieuws. "Gershon en Pedersen doen nog steeds deels mee met de groep. Neto en Dejaegere konden voor het eerst terug volledig meetrainen." Voor Anderlecht zijn Van Der Bruggen en Olayinka zeker out, net als de geschorsten Foket en Raman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties