Kums over mogelijke contractverlenging: "Op een leeftijd gekomen waar ik stap moet of kan zetten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 10 reacties
Kums over mogelijke contractverlenging: "Op een leeftijd gekomen waar ik stap moet of kan zetten"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent-voorzitter Ivan De Witte gaf gisteren aan dat hij het contract van zijn Gouden Schoen maar wat graag zou verlengen. Sven Kums werd vandaag op de persconferentie geconfronteerd met die vraag.

Kums sprak er alvast nog niet over met het bestuur. "Het is iets nieuws, ja", aldus de Gentse Gouden Schoen. "Wat mijn toekomst brengt, zullen we wel zien. Ik ben gelukkig in Gent, we hebben een fantastisch team."

"Ik ben hier echt graag, ik word hier gewaardeerd. Er zal de komende weken over gesproken worden. Ik wil mijn beslissingen nemen in de loop van het jaar. Er kan nog van alles gebeuren." Met die Gouden Schoen wenkt natuurlijk het buitenland.

Ik ben hier nog steeds graag, hier word ik gewaardeerd

"Ik ga dat natuurlijk moeten afwegen in de komende zes maanden. Het is nog te vroeg om daarover te spreken, ik laat alles open. Ik ben wel op een leeftijd gekomen dat ik misschien wel nog een stap moet of kan proberen."

"Maar als dat niet lukt, ben ik hier nog steeds graag. Ik moet vooral goed presteren om die interesse te behouden of te vergroten. Ik heb natuurlijk al in het buitenland gespeeld, maar zó ver was Nederland nu ook weer niet.(lacht)"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties