De dag na het feest bij Gent: "Kleine oogjes? Ik heb altíjd kleine oogjes"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
De dag na het feest bij Gent: "Kleine oogjes? Ik heb altíjd kleine oogjes"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Bij AA Gent heerste er een gezellige drukte op de wekelijkse persconferentie. De dag na het feest op het Gala van de Gouden Schoen wou uiteraard iedereen weten hoe de nacht van de laureaten eruit zag.

"Of ik al bekomen ben? Ik ben altijd fit", aldus Vanhaezebrouck. "Zie ik er niet fit uit? Kleine oogjes? Ik heb altijd kleine oogjes, dat is een familietrekje. Bij mij kan je nooit iets zien aan mijn ogen", lachte de oefenmeester van Gent.

De Carré was gisteren toch niet open, hé?

Hij was tevreden dat zijn spelers het niet al té bont maakten op het feestje achteraf. "Ik ben blij dat ze allemaal op tijd naar huis gegaan zijn. Allez, op tijd gezien de omstandigheden. De Carré was gisteren toch niet open, hé?"

"Ik denk niet dat wij een groep hebben die daar zwaar in doorgaat. Ik denk dat onze spelers de weg naar de Carré toch niet goed kennen." Ook winnaar Sven Kums hield het vrij rustig. "Na de uitreiking ben ik nog naar Dilbeek gegaan, maar het meeste volk was al weg."

Gouden Schoen op de keukentafel -Sven Kums

"Ik heb wel goed geslapen, moet ik zeggen. De nacht was kort, maar pittig", aldus de kersverse Gouden Schoen. "Ik lag rond drie uur in bed en om zeven uur ben ik opgestaan. Mét Gouden Schoen op het nachtkastje? Neen, die lag op de keukentafel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties