Ook deze dames hadden de Gouden Pump kunnen winnen: de mooiste voetbalvrouwen, afgevaardigd door Club Brugge, Gent, Anderlecht en KV Mechelen

Redactie
| 4 reacties
Ook deze dames hadden de Gouden Pump kunnen winnen: de mooiste voetbalvrouwen, afgevaardigd door Club Brugge, Gent, Anderlecht en KV Mechelen
Foto: © photonews

De bevallige Bo Hulst kroonde zich vorige woensdag tot de knapste voetbalvrouw uit de Jupiler Pro League. De vriendin van Nikola Storm (Zulte Waregem) is een gerechtvaardigde keuze, maar welke andere voetballersvrouwen hadden evengoed op het podium kunnen staan blinken? Wij gingen het even na.

Vorige woensdag passeerden er heel wat voetballers uit onze vaderlandse competitie de revue op de rode loper van het Gala van de Gouden Schoen in Lint. Wij presenteren u vijf ‘WAGs’ die niet genomineerd waren, maar evengoed met de trofee van Gouden Pump aan de haal hadden kunnen gaan.

Roos America – wederhelft Ruud Vormer (Club Brugge)

Ruud Vormer stapte afgelopen zomer met zijn Roos in het huwelijksbootje. De twee zijn al jaren een stel en de middenvelder van Club Brugge liet zich onlangs ontvallen dat zijn vrouw – ze is dokter – hem niet veel later zou vergezellen in Gent, waar ze in een ziekenhuis gaat werken.

Larissa de Castro – vriendin Jens Naessens (KV Mechelen)

Jens Naessens liet ons een tijd geleden al eens kennis maken met Larissa de Castro. De aanvaller van KV Mechelen postte toen een foto van zijn vriendin in bikini en shirt van Malinwa op de sociale media.

Neta Alchamister – vriendin Rami Gershon (KAA Gent)

Rami Gershon ligt al enkele maanden in de lappenmand, maar gelukkig kan hij rekenen op zijn steun en toeverlaat Neta. Het bikinimodel steunt hem door dik en dun en afgelopen woensdag stal ze toch wel de show op de rode loper.

Antigona Neziri – vriendin Leander Dendoncker (RSC Anderlecht)

Ondanks zijn jonge leeftijd, is Leander Dendoncker dan weer al bijna twee jaar samen met zijn vriendin Antigona. De vlam van Dendoncker koos woensdag voor een ietwat nerdy look.

Het mysterie

Leon Bailey poseerde gewillig met haar voor de aanwezige fotografen, maar na het Gala bleek dat de winger van KRC Genk de vrouw naast hem op de foto niet kende. Voorlopig is haar identiteit dan ook onbekend…

Welke dame vind jij de knapste?

15%
43%
30%
2%
11%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties