Sven De Ridder stond op het wedstrijdblad van Genk - Essevee: "Ik speelde nog bij de jeugd van Beerschot, maar ..."

Sven De Ridder stond op het wedstrijdblad van Genk - Essevee: "Ik speelde nog bij de jeugd van Beerschot, maar ..."
Foto: © photonews

Het was toch even schrikken toen we plots Sven De Ridder op het wedstrijdblad zagen tijdens het levensbelangrijke duel tussen Racing Genk en Zulte Waregem. Dat noopte tot een woordje uitleg.

Toegegeven: Sven en Steve De Ridder lijken van heel erg ver misschien een beetje op elkaar, toch ging het hier natuurlijk overduidelijk over een lapsus op het wedstrijdblad van Racing Genk - Zulte Waregem.

De acteur (Cordon, Bowling Balls, Frits en Franky, ...) is van alle markten thuis, maar tot op heden is hij nog geen profvoetballer. Bij Essevee speelt hij dus ook nog niet.

Maar: Sven De Ridder heeft wel degelijk een voetbalverleden. "Ik heb nog heel even gespeeld bij de jeugd van Beerschot", geeft hij toe aan Voetbalkrant.com. "En ik kijk graag voetbal: ik ben nog steeds supporter van de ploeg van't Kiel en ook het Engelse en Italiaanse voetbal kan me bekoren."

Toch viel hij ietwat uit de lucht: "Ik was verrast met mijn opstelling, al moet ik zeggen dat het shirtnummer 10 wel top is, voor mij zal dat nummer namelijk altijd verbonden blijven aan Luc Nilis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties