Anderlecht wil 'smalle kern' niet verder afslanken, pech voor verdedigers

Anderlecht wil 'smalle kern' niet verder afslanken, pech voor verdedigers
Foto: © photonews

Anderlecht heeft - zo is gebleken - geen al te ruime kern. En Besnik Hasi wil die liever versterken zonder spelers te laten vertrekken. Bram Nuytinck en Michäel Heylen zitten dus in hetzelfde schuitje.

Vandaag werd bekend dat Anderlecht achter Hakim Ziyech aanzit en Bram Nuytinck in die deal wil betrekken. Besnik Hasi wil wel versterking, maar zonder zijn ploeg te verzwakken. Dat Nuytinck in de belangstelling van Twente en AZ staat, is geen geheim. Maar een bod van de club uit Alkmaar werd al afgeslagen.

Op die positie is Nuytinck immers de enige vervanger van Olivier Deschacht, maar hij heeft de pech dat die tijdens zijn carrière amper geblesseerd is geraakt en bijna alles speelt. Nuytinck loopt al langer ongelukkig over zijn bankzittersstatuut, maar zal nog meer geduld moeten uitoefenen.

Hetzelfde geldt voor Michäel Heylen, die de stand in is van Kara Mbodj. Vier centrale verdedigers in de kern lijkt ook niet overdreven. Als één van de twee vertrekt, wil Hasi ook een vervanger, maar dat zit niet in het budget inbegrepen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties