Kabasele blikt vooruit op halve finale: "Naar Standard met dit doel"

Robby Morren
Robby Morren
| 39 reacties
Kabasele blikt vooruit op halve finale: "Naar Standard met dit doel"
Foto: © photonews

Twee wedstrijden scheiden Racing Genk nog van een nieuwe plaats in de finale van de Beker van België. De Limburgers beginnen aan het tweeluik tegen Standard met een verplaatsing naar Luik. Wij blikken vooruit met Christian Kabasele.

Reken maar dat bekerspecialist Peter Maes absoluut opnieuw naar het Koning Boudewijnstadion wil. En dat hij dat vurig verlangen weet over te brengen op zijn spelersgroep. "Dit is een heel belangrijke match voor ons", opent Kabasele.

Doordat de halve finale betwist wordt in een uit- en thuismatch, zal er wellicht nog niets beslist zijn na woensdag. "Wat er ook gebeurt, we krijgen sowieso nog een tweede kans hier in Genk." Toch heeft de centrale verdediger een duidelijk doel voor ogen. "We moeten proberen een doelpunt mee te pikken in Luik. Het zou heel goed zijn als we op verplaatsing kunnen scoren."

Ook Standard droomt van bekerwinst en dus zal de strijd op het scherp van de snee gevoerd worden. "Ik verwacht een intense wedstrijd. Standard wil immers ook naar die finale. Het wordt een moeilijke strijd", besluit Kabasele.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties