Klopp legt uit waarom hij nog jaren doorwil met Mignolet

Redactie
| 2 reacties
Klopp legt uit waarom hij nog jaren doorwil met Mignolet
Foto: © photonews

Simon Mignolet mocht in zijn twee jaar bij Liverpool al kennismaken met alle kritiek die er gepaard gaat met doelman van een Engelse topploeg zijn. Manager Jürgen Klopp maakte daar komaf mee door de Rode Duivel een contractverlenging te geven én hem ook met woorden te steunen.

Klopp heeft geen behoefte aan criticasters zoals Bruce Grobbelaar, die Mignolet een paar keer de grond inboorde. "Dan hadden we Mignolet geen nieuw contract gegeven, als we erover dachten zoals hij", aldus de Duitser in The Liverpool Echo. "Ik kwam hier en hoorde niets negatiefs over Simon. En ik heb ook niks negatiefs van hem gezien."

Mignolet kreeg een paar keer kritiek voor enkele mindere tussenkomsten, maar dat lijkt ook ons normaal als doelman. "Ja, Simon was betrokken bij een aantal tegengoals, wat redelijk normaal is voor een doelman. Simon is die perfecte doelman voor ons. Hij is een slimme kerel en jong genoeg om nog te verbeteren op de gebieden waar hij nog in moet verbeteren."

"Hij geeft het hele elftal een goed gevoel als hij in de basis staat en dat is erg belangrijk. We hebben hier goed over nagedacht en hebben beslist dat we allemaal zeker zijn dat we ook de volgende jaren met hem willen verder werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties