Kortrijk grijpt naast toptarget, en houdt Tomasevic tot het einde van het seizoen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 26 reacties
Kortrijk grijpt naast toptarget, en houdt Tomasevic tot het einde van het seizoen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende moet niet rekenen op de komst van Zarko Tomasevic. KV Kortrijk greep zelf naast toptarget Mateo Pavlovic (Werder Bremen) en wil daarom niemand meer laten gaan.

Zarko Tomasevic tekende enkele weken geleden al een contract bij KV Oostende, maar de verdediger sluit pas volgend seizoen aan in het Albertpark. 

En dat is zeer tegen de zin van Yves Vanderhaeghe, die de Montenegrijn er nu al wilde bij hebben. Ook Oostende verloor met Baptiste Schmisser en Frédéric Brillant enkele verdedigers. 

Zarko Tomasevic vertrekt niet 

Patrick Turcq

"Tomasevic vertrekt pas na het seizoen", aldus Patrick Turcq, sportief manager van KV Kortrijk, aan onze redactie. "KV Oostende wilde hem er héél graag nu al bij, maar dat was voor ons geen optie."

De reden? Kortrijk grijpt naast Pavlovic

Waarom Tomasevic niet weg mag bij Kortrijk? De reden is simpel en luistert naar de naam Mateo Pavlovic. De verdediger van Werder Bremen aarzelde tot vandaag (maandag, nvdr.) om uiteindelijk te besluiten dat hij niet naar Kortrijk komt, maar gewoon in Bremen blijft tot het einde van het seizoen.

"Dat is zijn goed recht", aldus Turcq. "Ik kan hem niet dwingen om naar ons te komen, dus we moeten ons neerleggen bij zijn keuze. Of er nog iemand anders bijkomt? Neen, we houden het voor bekeken. Tenzij er hier straks nog een niet te weigeren bod binnenloopt", besloot Turcq met een kwinkslag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties