Reactie De Bock wil niet weten van Dame Fortuna: "Geluk dwing je zelf af!"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 5 reacties
De Bock wil niet weten van Dame Fortuna: "Geluk dwing je zelf af!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet alleen Hans Vanaken, maar ook Laurens De Bock heeft gisteren zijn voormalige werkgever verslagen. Bovendien toonde de flankverdediger zich meteen secuur na enkele weken lappenmand. "En nu moeten we KAA Gent pakken."

De terugkeer van Laurens De Bock kwam niets te vroeg voor Michel Preud'homme. Door de schorsingen van Thomas Meunier en Dion Cools, de late komst van Benoît Poulain en het vertrek van Oscar Duarte had de Luikenaar amper verdedigers op overschot.

"We hebben het onszelf lastig gemaakt", wijst ook De Bock naar de vroege achterstand. "Maar we hebben de drie punten gepakt tegen Sporting Lokeren. Op naar woensdag! Nu moeten we ook KAA Gent pakken."

Blocking? De scheidsrechters zien het amper of nooit

Laurens De Bock

Michel Preud'homme kloeg over dé ziekte van het Belgische voetbal: blocking. "Dat gebeurt tegenwoordig heel veel", zucht De Bock. "Maar de scheidsrechter zien het amper of nooit."

"Gelukkig hebben we de scheve situatie vervolgens snel omgebogen. Dat er een gelukje gemoeid was met de doelpunten van Lior Refaelov? Geluk dwing je zelf af!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties