Ambitieuze Victor Valdes verklaart keuze voor de Rouches: “Standard is een grote club”

Yorick Vande Plas
Yorick Vande Plas
| 9 reacties
Ambitieuze Victor Valdes verklaart keuze voor de Rouches: “Standard is een grote club”
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard stelde vandaag Victor Valdes voor aan de pers. De Spaanse topkeeper, die met FC Barcelona vele successen boekte, heeft zijn eerste twee wedstrijden achter de rug. Hij wordt gehuurd tot het einde van het seizoen.

Bij Manchester United kwam de 34-jarige Valdes niet aan spelen toe. Toen Standard vorige week aan de deur kwam kloppen, moest hij niet lang nadenken.

"De realiteit is dat ik twee opties had: bij United blijven zonder te spelen of naar hier komen en zoveel mogelijk plezier proberen te beleven op het terrein", geeft hij toe. "Voor mij is Standard geen kleine club. Al mijn vrienden waren blij met mijn keuze. Ik wilde opnieuw een voetballer zijn. Dit is weer een nieuwe stap. Ik wil spelen en prijzen winnen. Aan stoppen zal ik pas denken rond mijn 40e."

Ik hoop dat we de Cup winnen en deelnemen aan de play-offs

Standard huurt Valdes tot het einde van het seizoen. Daarna keert hij in principe terug naar de Red Devils. “Ik bekijk het dag per dag”, aldus de Spanjaard. “Wij hebben met Standard twee doelen: de beker en de competitie. Ik hoop dat we de Cup winnen en dat we mogen deelnemen aan de play-offs, ook al wordt dat lastig.”

Een vedette voelt de Spanjaard zich niet. “Ik geloof niet in sterren. Ik heb met de beste spelers ter wereld gespeeld en zij hebben me geleerd dat werken het allerbelangrijkste is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties