Reactie Peeters tevreden met punt in extremis: "Maar de ref mocht wat meer laten voetballen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 0 reacties
Peeters tevreden met punt in extremis: "Maar de ref mocht wat meer laten voetballen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het gelijkspel van zaterdagavond tussen KV Kortrijk en Westerlo reageerden vooral de spelers en supporters van de thuisploeg ontgoocheld. We vonden dan ook niet verrassend een tevreden Bob Peeters na de match.

"Ik ben zeker tevreden. Het was een moeilijke match op een klein en moeilijk bespeelbaar veld. Heel wat spelers schoven met lange noppen toch uit. Qua voetbal was het van onze kant zeker niet hoogstaand", aldus een eerlijke Bob Peeters na de wedstrijd.

"Je zag dat Kortrijk het meer gewoon was om hier op te spelen. We hadden het dan ook moeilijk, zeker met een sterk spelende Rolland." Bij de goal had ref Visser een opvallende rol. Hij blokte eerst het schot van Rolland en dan Henkens per ongeluk af. Zo kon Rolland de herneming scoren.

We mochten zeker niet verliezen

-Bob Peeters

"Dat heb ik niet gezien", aldus Peeters. De oefenmeester had meer moeite met een vrije trap die niet snel genomen mocht worden. "De ref had af en toe meer moeten laten voetballen. Neem nu die vrije trap. Daar waren we door met enkele spelers want Kortrijk lette niet op."

De concurrentie in de degradatiestrijd bleef ook steken op één of nul punten. "Dit was belangrijk, zeker gezien de andere resultaten. Als je hem niet kan winnen, mag je hem zeker niet verliezen", sloot de coach van Westerlo af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties