Tielemans en Suarez moeten tandje bijsteken: "Mati moet op een andere plaats in de ploeg geraken"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 31 reacties

Matias Suarez moet bij Anderlecht zich op de rechterflank concentreren

Tielemans en Suarez moeten tandje bijsteken: "Mati moet op een andere plaats in de ploeg geraken"
Foto: © photonews

Door de komst van Filip Djuricic en Stéphane Badji zijn Youri Tielemans en Matias Suarez wat naar de achtergrond verdreven. Al kan het ook het duwtje zijn dat beiden nodig hebben. Al zal dat meer voor Tielemans gelden.

Bij Suarez is het meer een kwestie van zijn oude niveau te bereiken, want aan goeie wil ontbreekt het de Argentijn niet. "Suarez is een topspeler die nu in een moeilijke situatie zit", aldus Besnik Hasi. "Hij heeft veel kansen gekregen, maar moet nu de knop omdraaien. Hij moet zijn plaats op een andere positie veroveren."

Djuricic is dus onbetwist titularis vanaf nu. "Hij brengt iets extra: creativiteit maar ook mentaliteit. Hij moet nu gewoon veel spelen om verder op niveau te geraken", weet Hasi.

Voor Tielemans is het een andere zaak. De jonge middenvelder moet zich bewijzen. "Youri weet waar het op staat. Ik heb met hem gepraat. We willen weer de Youri van de play-offs van vorig seizoen zien. Dat hij op de bank zit, kan hem een prikkel geven, zowel mentaal als fysiek. Hij moet hier de juiste lessen uit trekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties