Overzicht tweede: Tubeke sluipt dichter bij Antwerp na winst in topper

Caroline Tonnelier
| 28 reacties

In tweede klasse had Tubeke de kans om wat dichter bij Antwerp te sluiten. Daarvoor moest het wel winnen op het veld van Union, geen makkelijke opgave.

Union - Tubeke 1-2

Tubeke deed wat het moest doen, al bleef het spannend tot het einde. De bezoekers leken aan de rust op weg naar een al bij al eenvoudige zege: na 45 minuten stond het 0-2. Neto zorgde vanop de stip nog voor het uur voor de aansluitingstreffer, maar daar bleef het bij.

Tubeke heeft als nummer twee in de rangschikking nu twee punten achterstand op leider Antwerp. De ploeg uit Waals-Brabant heeft wel een wedstrijd meer gespeeld.

Cercle Brugge - SV Roeselare 2-1

Ook in West-Vlaanderen stond een erg interessant burenduel op het programma. Roeselare opende de score in het Jan Breydelstadion, maar Yagan (vanop de stip) en Naudts zetten de scheve situatie recht voor de thuisploeg.

14/02/2016 15:00Cercle Brugge - Roeselare2-1
14/02/2016 15:00Union SG - Tubeke1-2
14/02/2016 15:00Coxyde - Virton3-3