Reactie Cordaro zorgt voor doelpunt en assist: "Dit geeft vertrouwen"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Sint-Truiden
| 6 reacties
Cordaro zorgt voor doelpunt en assist: "Dit geeft vertrouwen"
Foto: © photonews

Zulte Waregem heeft zich op karakter naar een erg deugddoende driepunter geknokt. Alessandro Cordaro toonde zich erg gretig op het kunstgras van Stayen en was met een doelpunt én assist belangrijk voor Essevee.

"Het deed wel deugd om te spelen. Ik ben lang out geweest met een blessure, maar de laatste maanden heb ik me teruggeknokt. Ik heb altijd goed gereageerd op de moeilijke periodes", aldus een gelukkige Alessandro Cordaro na de partij op Stayen.

"Mijn doelpunt gaf uiteraard veel vertrouwen. Ach, het was een goede pass van Steve De Ridder en ik twijfelde niet. Het is altijd leuk als je eindelijk je eerste van het seizoen kan maken, dit schept vertrouwen voor de rest van het seizoen."

Blij met het vertrouwen van de coach -

Alessandro Cordaro

Of hij nu vertrokken is? "Laat het ons hopen natuurlijk, want we willen natuurlijk play-off 1 spelen dit seizoen. Tijdens de week wist ik al dat ik zou gaan spelen, dus ik was blij met het vertrouwen dat de coach in me had deze week."

"Heel de ploeg was zeer geconcentreerd en dus was dit een erg belangrijke overwinning voor ons. Play-off 1? We hebben nog twee belangrijke wedstrijden voor de boeg die we ook willen winnen. We gaan er alvast voor knokken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties