Reactie Doelpuntenmaker is erg ontgoocheld: "Daar draait het om in voetbal"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Sint-Truiden
| 0 reacties
Doelpuntenmaker is erg ontgoocheld: "Daar draait het om in voetbal"
Foto: © photonews

STVV ging ook tegen Zulte Waregem in eigen huis onderuit. Het bilan van de Truienaars is stilaan echt ondermaats, dus moet met nog twee speeldagen vooral naar beneden gekeken worden. De kloof met Westerlo is nog amper twee punten.

Op zoek gaan naar lichtpuntjes bij STVV? Dan komen we ook deze week uit bij Nick Proschwitz, die bedrijvig was én opnieuw scoorde. Maar erg gelukkig kon die ondanks het doelpunt niet zijn: "We verliezen opnieuw en dat doet pijn."

Zeker de manier waarop het tweede doelpunt tot stand kwam deed wenkbrauwen fronsen: "Ik verlies de bal in hun grote backlijn en tien seconden later maken zij een doelpunt, zoiets kan niet." Waarin hij werd bijgetreden door zijn coach: "Als je op zo'n manier doelpunten slikt, dan kan je geen matchen winnen. Ik ben ferm ontgoocheld."

Als je op zo'n manier doelpunten slikt ....

"45 minuten lang hebben we geen kansen gezien, zij scoren op de eerste kans die ze hebben. We waren niet gevaarlijk genoeg, we moeten ons nu dus echt gaan herbronnen", geeft de aanvaller nog mee. Al blijft hij wel nog een beetje positief met een erg relativerende uitspraak.

"Het voetbal is een beetje als het leven. Het gaat er niet om hoevaak je valt, maar hoeveel keer je terug opstaat en verder doordoet. Het klinkt als een loze uitspraak, maar ik voel het echt zo aan." Benieuwd of STVV in de laatste twee wedstrijden van het seizoen kan opstaan en zo de redding kan verzekeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties