Bossut reageert op geruchten rond overstap naar Antwerp

Bossut reageert op geruchten rond overstap naar Antwerp
Foto: © Photonews

De geruchten rond Sammy Bossut zwengelden de laatste weken aan. Dat hij enkele keren op de bank zat en even uit de selectie verdween met rugpijn? Daarin zagen kritische zielen een excuus voor zijn mogelijke overstap naar Antwerp. Maar de puntjes staan nu op de i.

In gesprek met de supportersfederatie Esseveefans van Zulte Waregem heeft Sammy Bossut met klem weten te ontkennen dat hij een of ander voorakkoord zou hebben gesloten met Antwerp, als die kampioen zouden worden in tweede klasse.

"Sammy wil zich bovendien tegenover alle supporters met klem excuseren voor bepaalde reacties die hij deed naar de supporters en die velen hem terecht kwalijk hebben genomen. Dit zal niet meer gebeuren", aldus het statement.

"Bossut wil een voortrekker blijven voor Essevee en hij benadrukt absoluut te willen vechten voor zijn plaats in doel. Wij willen hierbij als supportersfederatie opnieuw de rangen sluiten en beklemtonen dat wij als groep mét spelers, staff én supporters op vandaag één gezamenlijk doel hebben waarvoor we alle krachten zullen nodig hebben", benadrukken ze het belang van het treffen met KV Kortrijk dit weekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties