Reis van de hoop: in het spoor van de buffalo's

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Hannover
| 1 reacties
Reis van de hoop: in het spoor van de buffalo's

2-3 verlies in de heenmatch of niet, heel wat Gentse supporters zakten gisteren en vandaag af richting de stad van 'Das Auto'. Ze leven op hoop, maar vertrouwen is uiteraard een groot woord. Onze reporter reisde mee met de fans en brengt u deze impressie.

"We hebben hoop, maar we hebben er geen goed oog in", is de verwachting die door het grootste deel van de Picasso Indians uit Lochristi gedeeld wordt.

Om 8u deze ochtend vertrokken ze reeds om na een tocht vol file, bier en voetbalfilms in Hannover aan te komen. Jawel, Hannover. Op een honderdtal kilometer van Wolfsburg werden de tipi's opgeslagen.

Basiskamp in Hannover

Op zich geen verkeerde keuze, in Wolfsburg moest je haast een nier verkopen om nog aan een hotelkamer te geraken en behalve een bezoek aan de Volkswagenfabriek is er geen bal te beleven.

Toch blijft het vreemd om in een station nietsvermoedende Hannoverenaars enkele blauw-witte leuzen naar het hoofd te slingeren. Met Hannover 96 in degradatienood staat de Champions League niet meteen hoog op de agenda.

Elf combi's

Wel voorbereid: die polizei. We hebben ze geteld, 11 combi's op de weg tussen het hotel en de Ierse pub waar de Buffalo's verzamelen bliezen.

Onderweg werd er tijd uitgetrokken voor een sit-down en ook in de pub hing een gemoedelijke sfeer. Dinsdagavond weten we of het Gents sprookje een vervolg krijgt. Als dat het geval is, gaan de honderden meegereisde fans het zich niet beklagen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties