De fans van Westerlo, OHL en STVV aan het woord: “Als het van onze ploeg moet afhangen…”

Timothy Collard Diederik Geypen
Timothy Collard en Diederik Geypen
| 3 reacties
De fans van Westerlo, OHL en STVV aan het woord: “Als het van onze ploeg moet afhangen…”
Foto: © photonews

De degradatiestrijd in de Jupiler Pro League was nog niet vaak zó ongelofelijk spannend. Op de laatste speeldag van de reguliere competitie kunnen met Westerlo, OH Leuven en STVV nog drie teams uit de eerste klasse tuimelen. Wij laten de fans van de drie ploegen aan het woord.

Beginnen doen we vandaag met de simpele vraag “Hoe schatten jullie de kansen van jullie ploeg in?”

KVC Westerlo:

“Wij zijn in staat om Waasland-Beveren te verslaan, maar… We zijn natuurlijk afhankelijk van wat STVV en OH Leuven doen. Er is hoop aanwezig bij de supporters, maar tegelijkertijd beseffen we dat onze kansen niet zo groot zijn", zegt Jimmy Mangelschots van fanclub De Blue Ara’s.

OH Leuven:

"We zijn optimistisch na de vorige twee wedstrijden tegen twee topploegen. Het zal niet makkelijk zijn, Club Brugge steekt in goede vorm, maar we gaan voor een punt en hopelijk drie”, zegt Vincent Goovaerts van vzw O-Hasj-El.

STVV:

“Het ging de voorbije weken niet goed, hé. Onze ploeg is als een pudding in elkaar gezakt. Ik hoop eerlijk gezegd dat Lokeren het een beetje laat afweten, want als het van ons team zal moeten komen… Iedereen is wat gelaten, maar we hopen op een goede afloop”, aldus Mario Lelièvre van fanclub Grankanaria.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties