Openhartige Kagé: "Dat heeft me pijn gedaan, véél pijn"

Openhartige Kagé: "Dat heeft me pijn gedaan, véél pijn"
Foto: © photonews

Het waren moeilijke maanden voor Hervé Kage. Hij speelde niet of nauwelijks en ook extrasportief kreeg hij klappen. Hij werd onterecht beschuldigd van verkrachting. In een interview met Het Laatste Nieuws doet hij zijn verhaal.

Kage wist dat hij onschuldig was, maar toen hij al die zaken in de kranten zag verschijnen, raakte hij toch wat in paniek. "De inspecteur wist al voor het verhoor dat ik daar niet bij betrokken kon zijn."

"Ik heb daar van afgezien" - Hervé Kage

"Ik ben nog geen twee uur op het politiekantoor geweest, met een koffie voor mijn neus. Ik was relax, want ik had niets verkeerd gedaan, hé. Maar dan kwamen die roddels plots op de voorpagina's van de kranten terecht."

"Leg maar eens uit aan je buurman dat wat in de pers staat, niet waar is" - Hervé Kage

Kage koos toen om te zwijgen omdat hij dacht dat het al te laat was. "Ik heb bewust gezwegen toen. Wat had ik kunnen zeggen? Het kwaad was al geschied - het is onmogelijk om je te verdedigen. Leg maar eens uit aan je buurman dat wat in de pers staat, niet waar is. Ik heb daar van afgezien."

Volgens Kage ligt de schuld bij bepaalde media. "Ik ben onterecht aangevallen. Mijn familienaam is besmeurd. En ik ben niet de enige die Kage heet. Mijn zesjarig zoontje - gelukkig volgt hij de actualiteit niet echt-, mijn vader, mijn broers, mijn neven... Dat heeft me echt pijn gedaan. Véél pijn. Waarom is dat verhaal zo opgeblazen? Ik had niks met die zaak te maken", aldus de speler van KV Kortrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties