Gooit MPH zijn sterkhouders zondag al in de strijd? "Ik ben ook niet van plan om risico's te nemen in bekerfinale"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 11 reacties
Gooit MPH zijn sterkhouders zondag al in de strijd? "Ik ben ook niet van plan om risico's te nemen in bekerfinale"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Duimpjes omhoog bij Michel Preud'homme. De coach van Club Brugge kan opnieuw een beroep doen op zijn voltallige kern. Ook Thomas Meunier sloot vandaag aan op training.

We lieten eerder al weten dat Lior Refaelov, Ruud Vormer en Abdoulay Diaby de groepstraining hadden hervat. Maar ook Thomas Meunier sloot vanochtend aan.

Enkel Diaby wordt nog niet in de wedstrijdselectie verwacht voor de partij bij OH Leuven. De aanvaller is verlost van zijn scheurtje. "Maar met hem kunnen we nog geen gekke dingen doen", is Michel Preud'homme duidelijk.

Enkel met Abdoulay Diaby kunnen we nog geen gekke dingen doen

Michel Preud'homme

Dé vraag is dan ook: gaat MPH de andere drie sterkhouders zondag matchritme laten opdoen met het oog op de finale van de Beker van België? Of kiest de Luikenaar ervoor om geen enkel risico te nemen?

Nooit risico's, ook niet in finale

"Maar ik ben ook niet van plan om risico's te nemen met spelers in de finale", countert Preud'homme de vraag. "Ik beschik over een fitte kern. Dat willen zeggen dat er voldoende ruimte is om te wisselen."

Maandag spelen de beloften nog een keertje. "Maar ook daar ben ik niet van plan om jongens minuten te laten maken. Ik heb mijn spelers deze week liever allemaal bij mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties