Nieuwe soap in de maak? Westerlo, STVV en OH Leuven dienen klacht in tegen Moeskroen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 44 reacties
Nieuwe soap in de maak? Westerlo, STVV en OH Leuven dienen klacht in tegen Moeskroen
Foto: © Photonews

OH Leuven tuimelde zondagavond uit de Jupiler Pro League, maar toch hoeft dat nog niet per se een definitieve beslissing te zijn. De degradant diende samen met Westerlo en STVV namelijk een klacht in tegen Moeskroen.

Met Marc Rautenberg zetelt er namelijk nog steeds één makelaar in het bestuur van Les Hurlus. “Dat is reglementair niet toegelaten zodat ik van oordeel ben dat onze klacht zeker een kans maakt”, aldus Chris Vandenbroeck aan Belga.

Het initiatief komt trouwens niet van OHL zelf, maar wel van Westerlo. “Het initiatief voor de klacht ging uit van Herman Wijnants van Westerlo. In de aangetekende brief hebben we er de KBVB zaterdag op gewezen dat Moeskroen in handen is van makelaars”, aldus Vandenbroeck nog.

Vorig jaar verzette Cercle zich tegen licentie Moeskroen

Het is duidelijk: het laatste woord in dit verhaal is zeker en vast nog niet gezegd. Vorig jaar gebeurde ongeveer hetzelfde toen Cercle Brugge naar het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) stapte en zich verzette tegen de licentie van Moeskroen. Maar Cercle kreeg toen geen gelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties