Het einde van Victor Valdés? Standard-fans roepen om... Guillaume Hubert

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 10 reacties
Het einde van Victor Valdés? Standard-fans roepen om... Guillaume Hubert
Foto: © Photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard kondigde in januari met heel veel tromgeroffel de komst van Victor Valdés aan. De Spaanse doelman heeft er natuurlijk een ongelooflijke carrière opzitten, maar je zal maar Guillaume Hubert heten...

Victor Valdés debuteerde in het Luikse shirt op dertig januari bij OH Leuven. De doelman speelde zich met enkele reddingen meteen in de kijker, maar het was lang niet altijd even indrukwekkend.

07/02: Valdés onder de bal door, Standard onderuit

Een weekje later was het echter al om zeep. Valdés sloeg knullig naast een voorzet, draaide zich om en zag hoe Nick Proschwitz had gescoord. Achteraf gebleken zou het een enorm duur puntenverlies zijn.

Meteen buiten strijd...

We gaan natuurlijk niemand afkraken op basis van een foutje, maar Valdés kon niet antwoorden. Het lijf van de Catalaan protesteerde na anderhalf jaar zonder wedstrijden. Guillaume Hubert verving de Spanjaard, met verve.

13/03: Standard zwaar onderuit Achter De Kazerne

De Rouches kregen gisteren een uppercut van jewelste op het veld van KV Mechelen. Weg play-off 1. Valdés pakte uit met enkele lekkere reddingen, maar...

Bij het tweede én bij het derde doelpunt zag de doelman er toch niet helemaal koosjer uit. Vooral de 3-0 van Nicolas Verdier moest vermeden worden. De Fransman stond in een onmogelijke hoek, maar vond een gaatje tussen de benen van de goalie.

Guillaume Hubert, Guillaume Hubert,...

fans van Standard

Na de wedstrijd hadden ook de Luikse fans hun buik vol van de doelman. De naam van Guillaume Hubert werd gescandeerd. Een niet mis te verstane boodschap aan het adres van Yannick Ferrera.

De conclusie is simpel: Valdés speelde tot op heden zes officiële wedstrijden voor Standard en liet zich al op drie fouten betrappen. We hebben enorm veel respect voor de carrière van Valdés, maar dat is simpelweg te veel.

Ook zijn gedrag op het veld is niet hetgeen je verwacht van een meervoudig kampioen. Hij greep Kara Mbodj bij de keel en ging gisteren aan de rust hevig discussiëren met de ref, terwijl Standard vooral in eigen boezem moet kijken.

Je zal maar Guillaume Hubert heten...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties