Leekens reageert op verrassend nieuws rond Harbaoui: "Mocht hij vertrekken, dan zou ik dat toch weten?"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Leekens reageert op verrassend nieuws rond Harbaoui: "Mocht hij vertrekken, dan zou ik dat toch weten?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerder op de dag bereikte ons het opmerkelijke nieuws omtrent Hamdi Harbaoui. De Tunesiër zou Sporting Lokeren inruilen voor het Italiaanse Udinese, waar hij zelfs al een contract had getekend. “Niet waar”, bevestigt Georges Leekens aan Voetbalkrant.com.

“Dat is een gerucht”, steekt Leekens van wal in een gesprek met onze redactie. “Ik weet niet wanneer Hamdi daar een contract zou getekend hebben. Hij heeft gewoon met de groep meegetraind. Mocht hij willen vertrekken, dan zou ik dat wel weten.”

Van waar het nieuws dan wel komt, weet Leekens ook niet meteen. “Maar je weet hoe dat gaat, hé. De zaakwaarnemers zijn links en rechts altijd wel met iets bezig. Al is en blijft het onze intentie om Hamdi langer bij Sporting Lokeren te houden. En we gaan er nog steeds van uit dat dat zal lukken.”

"Harbaoui viel uit de lucht"

Ook Harbaoui zelf reageerde volgens Leekens verbolgen toen hij het nieuws vernam. “Hamdi viel uit de lucht, dat kan ik je verzekeren”, aldus de trainer van de Waaslanders. “Hij bereidt zich – net als de andere jongens – voor op play-off 2. Maar bon, het feit dat er interesse is, wil zeggen dat hij het goed doet, hé.“

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties