Een superinitiatief: ben jij beter in 'latje trappeuh' dan Verbauwhede? Dan kan je tickets voor de bekerfinale winnen!

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Een superinitiatief: ben jij beter in 'latje trappeuh' dan Verbauwhede? Dan kan je tickets voor de bekerfinale winnen!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wil jij er zondag graag bij zijn op de Heizel als Club Brugge en Standard het tegen elkaar opnemen, maar heb je geen tickets kunnen bemachtigen? Geen nood... Als je beter bent in 'latje trap' dan Glenn Verbauwhede, dan is er nog hoop!

Dankzij Garrincha Football Brugge kan je namelijk nog twee tickets in de wacht slepen. Wat je daarvoor moet doen? Je moet vandaag (vrijdag, nvdr) voor 22 uur of zaterdag tussen 11 uur en 18 uur langsgaan en zo snel mogelijk vijf ballen tegen de lat trappen.

De fan die de beste tijd neerzet, zal uiteindelijk met de tickets aan de haal gaan. Wie weet slaag je er wel in om het record van Glenn Verbauwhede scherper te stellen. De voormalige doelman van Club Brugge had destijds amper 20.76 seconden nodig om vijf ballen tegen de lat te trappen. Bekijk de filmpjes hieronder:

Geen tickets voor de finale van aanstaande zondag tussen Standard & Club Brugge kunnen bemachtigen? Luister dan goed naar deze ex speler van Club Brugge en win 2 tickets!! Trap zo snel mogelijk 5 ballen tegen de lat en wie weet doe je misschien beter dan Glenn Verbauwhede destijds die er toen 20.76 seconden over deed! Iedereen is van harte welkom vandaag tussen 12.00-22.00 en morgen tussen 11.00-18.00 om zijn of haar kans te wagen! Reserveren hoeft niet!Veel succes!! ??

Geplaatst door Garrincha Football Brugge op donderdag 17 maart 2016

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties