Vier certitudes in de lappenmand: Wilmots schept duidelijkheid over Kompany, Vertonghen, De Bruyne en Hazard

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Brussel
| 0 reacties
Vier certitudes in de lappenmand: Wilmots schept duidelijkheid over Kompany, Vertonghen, De Bruyne en Hazard
Foto: © photonews

Met Kompany, Vertonghen, De Bruyne en Hazard ontbreken vier certitudes voor de oefeninterland tegen Portugal. Maar zorgen maakt Marc Wilmots zich allerminst.

De inactiviteit van Vincent Kompany baart velen zorgen. Toch speelt deze keer de andere kuit hem parten. "Ik verwacht dat hij binnen de vijf à acht weken opnieuw fit is", deelde de bondscoach vrijdag mee.

"Ik heb Vincent al aan de lijn gehad. Hij is enorm gemotiveerd om terug te keren. Tegen midden mei geraakt hij zeker klaar. Misschien begin ik met 24 in plaats van 23 spelers aan de EK-voorbereiding. We bekijken de evolutie stap per stap."

Hazard binnen 3 tot 4 weken

City-ploegmaat Kevin De Bruyne keert midden april weer in competitie. Jan Vertonghen hervat weldra de groepstrainingen bij Tottenham. En wat met Hazard?

"Dokter Kris Van Crombrugge trok naar Londen om met de medische staf van Chelsea de heupblessure te analyseren. Hazard heeft nu rust nodig. Zichzelf nu forceren zou een grote fout zijn. Binnen 3 tot 4 weken acht ik hem weer speelklaar", aldus Wilmots.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties