Londense rivalen duelleren om gegeerde Rode Duivel

Maarten Pottie
| 0 reacties
Londense rivalen duelleren om gegeerde Rode Duivel

Michy Batshuayi is in uitstekende doen. Hij scoorde dit seizoen al 13 keer in de competitie, slechts twee spelers in de Ligue 1 doen beter. Dit is ook de Londense rivalen Arsenal en Tottenham niet ontgaan.

Arsenal en Tottenham stuurden gisteren scouts naar de wedstrijd tegen Rennes, dat meldt het Britse Mirror. Een wedstrijd die Marseille overigens met 2-5 verloor. Batshuayi speelde dit seizoen al 30 competitiematchen, waarin hij 13 keer de netten vond en 9 assists gaf. Enkel Ibrahimovic en Cavani maakten al meer doelpunten.

Engelse belangstelling

Interesse uit de Premier League is niets nieuw voor Batsman, die eerder al in de belangstelling stond van Newcastle en West Ham, dat ook op Lacazette mikt. Nu vervoegen ook Arsenal en Tottenham de jacht op de Belgische spits. Beide clubs willen wat extra diepte aan hun kern toevoegen, omdat er te weinig reserve is als Giroud of Kane uitvallen.

Batshuayi, die er ook bij zal zijn tegen Portugal, moet minstens 25 miljoen pond kosten (meer dan 32 miljoen euro) wil Marseille hem van de hand doen. Maar met vier Premier League-clubs die hem willen aantrekken, zal geld waarschijnlijk geen probleem zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties