Belgische belofte-international keert heel even terug naar zijn club

Pieter De Clerck
| 0 reacties
Belgische belofte-international keert heel even terug naar zijn club
Foto: © Photonews

Timothy Castagne traint al enkele dagen mee met de beloften van de Rode Duivels. De verdediger van KRC Genk mag van beloftencoach Enzo Scifo voor één dag terugkeren naar zijn club. De reden hiervoor? Peter Maes mist heel wat spelers voor de oefenpot tegen Geel en kan alle steun gebruiken.

Enzo Scifo heeft zijn zegen gegeven aan de 20-jarige Castagne. De verdediger zal de nationale ploeg heel even mogen verlaten om 60 minuten mee te spelen in de vriendschappelijke match tussen KRC Genk en ASV Geel. Die wedstrijd wordt vanavond om 19 uur afgewerkt.

Wat extra mankracht komt als geroepen voor de coach van Genk. Veel van zijn spelers zitten nog in het buitenland om interlands af te werken of zijn onzeker vanwege blessures. Maes moet negen spelers missen. Zo vertoeven onder ander Neeskens Kebano en Jere Uronen nog over de landsgrenzen en krijgt sterkhouder Bailey hoogstens een invalbeurt na zijn vermoeiende trip naar Jamaica.

En dat Peter Maes veel waarde hecht aan vriendschappelijke partijen, mag blijken uit de volgende quote: "De spielerei is voorbij. Zulke wedstrijden zijn een manier om de scherpte terug te brengen. We willen ons terug volledig focussen op de play-offs", laat Maes optekenen in Het Belang van Limburg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties