"Als Diaby niet wordt vrijgepleit, dan zou dat verrassend zijn"

"Als Diaby niet wordt vrijgepleit, dan zou dat verrassend zijn"
Foto: © Photonews

Het verlies tegen Standard in de bekerfinale zindert nog na bij Club Brugge en Michel Preud'homme. Vooral de rode kaart van Abdoulay Diaby zat de Club-coach dwars. Preud'homme vindt wel dat de Malinese aanvaller geen schorsing verdient.

"Na de pauze wilde ik een reactie zien van de ploeg, maar door de uitsluiting van Diaby kregen we een nieuw probleem", opent Preud'homme in Het Nieuwsblad. "Ik heb het met Diaby al gehad over zijn fout. Zijn reactie op training is alleszins goed, nu nog de wedstrijden." De Club-trainer zou een mogelijke schorsing wel niet eerlijk vinden. "Hopelijk wordt hij niet meer geschorst. Hij raakte Kosanovic dan ook niet."

"Ik vind het erg dat het bondsparket één speeldag schorsing voorstelt. Badji (Anderlecht) zijn schorsing ging van twee speeldagen naar niets en Kosanovic kreeg ook geen extra straf na zijn rode kaart tegen KV Mechelen. Als Diaby niet wordt vrijgepleit, dan zou dat heel verrassend zijn. Dat zou zelfs niet correct zijn in vergelijking met andere ploegen", besluit Preud'homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties