Op deze manier wordt duidelijk over wat voor een verantwoordelijkheidszin Carrasco beschikt

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Op deze manier wordt duidelijk over wat voor een verantwoordelijkheidszin Carrasco beschikt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yannick Carrasco is nog steeds maar 22 jaar oud, maar op mentaal vlak staat de winger van Atlético Madrid duidelijk heel wat verder dan veel van zijn leeftijdsgenoten. Carrasco zag zijn vader op jonge leeftijd vertrekken en dat maakte hem erg snel volwassen.

Zo was hij altijd al de vaderfiguur in huis. “Van mijn jongere broer en zus verwacht ik dat ze het goed doen op school. Mijn hoofd stond niet naar studeren, maar als ze er goed in zijn, moeten ze doorzetten. Ik ben daar eigenlijk heel streng in. Op alle vlakken”, klinkt het in Fan!.

“Mijn zusje is elf en wil een telefoon. Wel, dat mag niet van mij. Ze moet wachten tot ze twaalf is. Als ze hun eten niet opeten, zal mijn moeder rustig blijven. Genre: wie geen honger meer heeft, mag van tafel. Ik niet. Ik wind me daarin op.” (lacht verontschuldigend)

"Ik wil een jonge vader worden"

En als het even kan, dan hoopt Carrasco ook zelf snel aan kinderen te beginnen. “Ik wil een jonge vader worden, ja. Je weet nooit hoe het leven loopt, maar ik wil me nog jong voelen als mijn kinderen groot zijn.”

“Veel mensen moeten eerst alles op hun carrière zetten, hard werken en kunnen pas op latere leeftijd voor kinderen kiezen. Een voetballer heeft de financiële luxe om al vroeg een kind groot te brengen”, besluit de winger van Atlético.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties