Essevee wordt gesteund door deze knappe BV-fan: "Ik hoop stiekem op de vierde plaats en Europees voetbal"

Essevee wordt gesteund door deze knappe BV-fan: "Ik hoop stiekem op de vierde plaats en Europees voetbal"
Foto: © Essevee

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vrijdagavond steken de play-offs van wal met AA Gent tegen Zulte Waregem. Wij gingen op zoek naar een aantal bekende fans van de teams uit de play-offs en vroegen hen naar hun verwachtingen van de play-offs. Bonuspunten alvast voor Essevee, want met Justine De Jonckheere hebben ze de mooiste fan.

Justine De Jonckheere werd in 2011 verkozen tot Miss België en ze deed vele mannenharten sneller slaan, maar zelf slaat haar hart al eens een slagje over bij een wedstrijd van ... Zulte Waregem.

"Ik vind het een enorm familiale club, iedereen kent iedereen! Ik vind het altijd fijn om naar Essevee af te zakken, want zowel op als naast het veld valt er iets te beleven. Er hangt een leuke en spontane sfeer", aldus De Jonckheere tegen Voetbalkrant.com

Hoe hoog zie je Zulte Waregem eindigen in de play-offs dit seizoen?

De Jonckheere: "Sowieso ben ik al super tevreden dat Zulte Waregem deel uitmaakt van play-off 1, dat is voor mij het allerbelangrijkste. Ik ben ervan overtuigd dat het tien spannende wedstrijden zullen worden tussen ploegen die het allemaal verdienen. Ook Zulte Waregem, dat toch maar mooi meer dan 25 matchen in de top zes stond het hele seizoen door. Je ziet dat het hele gebeuren enorm leeft bij fans en omstaanders, want Essevee verkocht al meer dan 5000 abonnementen. Iedereen wil erbij zijn.”

Hoe hoog hoop je dat Zulte Waregem gaat eindigen en waarom?

“Het verschil tussen de eerste en de zesde is toch tien punten. Als ik er een plaats moet op plakken, dan hoop ik stiekem op een vierde plaats en zo nog Europees voetbal. Wat de titel betreft zal het volgens mij tussen Club Brugge, Gent en Anderlecht gaan. Maar zoals ik daarnet al zei: ik ben heel gelukkig dat we bij die eerste zes zijn en dit voor de vierde keer in zeven maal play-offs. Een straffe prestatie van onze ploeg!”

Vier keer play-off 1 op zeven jaar tijd: een straffe prestatie van onze ploeg -

Justine De Jonckheere

Wat is je mooiste herinnering als fan van Essevee?

“Ik heb vele mooie herinneringen aan onze club, maar wanneer ik denk aan afgelopen seizoen, dan was dat toch wel de laatste match in de reguliere competitie tegen Mouscron Péruwelz. Onze spelers vormden een hecht team en maakten verschillende goals. Ik was zo trots dat ze op het allerlaatste nippertje toch nog Play-Off 1 hebben kunnen binnenhalen, in moeilijke omstandigheden. Van spanning gesproken!”

Ben je elke thuismatch op post tijdens de play-offs?

“Ik draaf heel regelmatig op als moderator in Studio Essevee en de Vijverlounge, een concept waarbij Zulte Waregem elke thuismatch enkele BV’S over de vloer krijgt. Ik leid dit mee in goede banen aan de hand van onder andere enkele interviews. Ik hoorde trouwens dat we voor deze formules ook in de play-offs al op heel wat aanwezigen mogen rekenen. Studio Essevee is telkens zo goed als uitverkocht. Dit bewijst nogmaals dat iedereen erbij wil zijn en play-off 1 een groot feest kan worden!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties