"Wij het klein duimpje? Dat kan een voordeel zijn"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 0 reacties
"Wij het klein duimpje? Dat kan een voordeel zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steve De Ridder staat vrijdagavond al voor de vierde keer dit seizoen tegenover AA Gent. In de Ghelamco Arena zal er opnieuw heel wat volk speciaal voor hem supporteren. "Als ze aan tickets raken, want makkelijk is dat niet altijd."

Een ontspannen Steve De Ridder troffen we in het oefencentrum van Zulte Waregem, rechtover het Regenboogstadion waar volop gewerkt wordt. De stress van het al dan niet bereiken van play-off 1 heeft plaatsgemaakt voor een gezonde druk om er iets moois van te maken in de eindstrijd.

"Als we naar de budgetten kijken, dan zijn we het klein duimpje in de play-offs. Maar dat kan zeker een voordeel zijn voor ons. We spelen play-off 1, dus niets moet nog voor ons. We zullen spelen voor volle tribunes en we kunnen veel leren uit deze tien wedstrijden tegen goede ploegen."

Kunnen veel leren van deze play-offs -

Steve De Ridder

Ook voor De Ridder zelf is play-off 1 nieuw: "En er zijn veel spelers die deze eindstrijd nog nooit hebben gespeeld. Misschien hebben we uit de klappen die we kregen in de reguliere competitie wel geleerd. En we kunnen van deze play-offs ook nog veel leren. Nu of naar volgend seizoen toe."

Op matchdag 1 staat met AA Gent wel meteen een speciale tegenstander op het programma voor De Ridder: "Er zullen wel wat fans naar de Ghelamco Arena afzakken van familie of vrienden. Zij supporteren voor de Buffalo's en zullen dat nog steeds doen, al gunnen ze mij ook wel een goed resultaat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties