Reactie "Gent blijft de titelfavoriet" en "Met hem hadden we vooral last"

"Gent blijft de titelfavoriet" en "Met hem hadden we vooral last"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem begon play-off 1 met een knappe puntendeling op het veld van AA Gent. "Naar de Ghelamco Arena komen is niet makkelijk voor een ploeg die op de zesde plaats staat", aldus Francky Dury. Maar toch is het gelukt om een puntje mee te snoepen.

"Gent is een goede ploeg dat zal meestrijden om de titel, maar het stond wel goed bij ons. Dat ons doelpunt misschien uit de lucht komt gevallen? Dat klopt, maar we hebben de linies wel goed kort gehouden en niet veel weggegeven."

"In de tweede helft moesten we wat achteruit en hadden we vooral moeite met Boussoufa. Hij was ook de aangever van het tegendoelpunt", zag Dury een goede Boussoufa aan het werk. "Al bij al ben ik tevreden dat mijn team karakter, mentaliteit en organisatie heeft getoond."

Gevochten en zo een punt gehaald -

“We speelden al drie keer tegen Gent in de competitie en we spelen drie keer gelijk. Voor mij is en blijft Gent de absolute favoriet op de titel.", heeft ook Onur Kaya lof voor de Buffalo's.

"En toch speelden we een goede match. We hadden zelfs de kans op 0-2. Dan krijg je misschien een andere wedstrijd en is het einde verhaal. De tweede helft was moeilijker, maar dat wisten we. We hebben gevochten en zo een punt gehaald.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties