Standard betaalt veel geld om Valdés te huren, maar de 'stunt' heeft ook positieve gevolgen

Jaap Vreeke
| 9 reacties
Standard betaalt veel geld om Valdés te huren, maar de 'stunt' heeft ook positieve gevolgen
Foto: © Photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Dit seizoen wordt Víctor Valdés vaak genoeg bekritiseerd, hij heeft geen wedstrijdritme en maakt te veel foutjes. Toch neemt Standard-voorzitter Bruno Venanzi de Manchester United-huurling in bescherming.

Het huren van doelman Valdés heeft Standard ongeveer 400 000 euro gekost, dat is veel geld, maar voorzitter Bruno Venanzi vindt het geen slechte beslissing. "Je mag niet alleen naar zijn wedstrijden of zijn foutjes kijken. Hij heeft ervaring op de groep overgebracht", verdedigt Venanzi de doelman in Sport/Voetbalmagazine.

"Heb je zijn reacties op Mechelen gezien? Ook al had hij niet zo moeten reageren tegen de scheidsrechter, ik zie liever zo'n speler dan iemand die het hoofd laat hangen wanneer het slecht gaat of die als een natte krant speelt omdat hij met de bekerfinale al in zijn hoofd zit." Heeft de Standard-voorzitter te zeggen over het optreden van de oud-Barcelona-doelman.

Het is ook een publicitaire stunt, goed voor de sponsoring.

Bruno Venanzi

En het is niet alleen de ervaring die Valdés meebrengt. Een grote speler naar Luik te halen is goed voor de publiciteit en voor de sponsoring. "Ik denk dat de aanwezigheid van Víctor Valdés op de lange termijn gunstig zal blijken te zijn geweest. Het is ook een publicitaire stunt, goed voor de sponsoring. Daardoor werd er in het buitenland over Standard gesproken", vindt Venanzi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties