Reactie Buffel toont Genk de weg: "Maar volgende week staat er opnieuw een wedstrijd tegen een rechtstreekse concurrent op het programma"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Genk
| 0 reacties
Buffel toont Genk de weg: "Maar volgende week staat er opnieuw een wedstrijd tegen een rechtstreekse concurrent op het programma"
Foto: © Photonews

KRC Genk had vanavond geen enkele moeite met KV Oostende. Thomas Buffel was met een doelpunt en een assist één van de hoofdrolspelers van de wedstrijd. "Maar volgende week spelen we tegen Zulte Waregem, ook een rechtstreekse concurrent."

12' Thomas Buffel bedient Alejandro Pozuelo, de Spanjaard opent de score.

21' Thomas Buffel stift het leer netjes over Didier Ovono in doel, boeken dicht.

We willen maar zeggen: Thomas Buffel had een belangrijk aandeel in de overwinning van KRC Genk. "Thuis kunnen we ons nu eenmaal geen misstappen meer veroorloven."

Vooral de Limburgse efficiëntie - tot enkele weken geleden hét pijnpunt - viel op. "Maar de kansen zijn nooit uitgebleven, hé. De ballen gaan er nu gewoon wel in."

Vanavond kreeg KV Oostende geen enkele uitgespeelde kans

Thomas Buffel

"Bovendien is ons blok ook de kracht van Genk", gaat Buffel verder. "Ook in het Astridpark werden we nooit uit verband gespeeld. Vanavond kreeg Oostende ook geen enkele uitgespeelde kans."

EK als... materiaalman

Er werd zelfs gegrapt over het EK voor de voormalige Rode Duivel. "Of ik een kandidaat ben om mee te gaan naar Frankrijk? Als materiaalman misschien wel, hé." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties