Reactie Vanderhaeghe somt de fouten op... En het is een hele waslijst

Vanderhaeghe somt de fouten op... En het is een hele waslijst
Foto: © photonews

Kunnen we zeggen dat Oostende archislecht speelde tegen Genk? Nee! Kunnen we zeggen dat er weinig dreiging vanuit ging en dat ze cadeau's weggaven? Volmondig ja. Yves Vanderhaeghe legde ook de vinger op heel wat wondes.

Vanderhaeghe kon schreeuwen wat hij wou, zijn ploeg liet Genk door hun verdediging snijden als een mes door warme boter. "Als trainer ben je natuurlijk nooit fier als je met 4-0 moet afdruipen", aldus Vanderhaeghe. "Ik vond nochtans dat we niet zo slecht in de match zaten. We voetbalden in het begin zelfs nog vrij goed mee."

Ineens stond Milic er alleen voor

Maar net toen Berrier de 0-1 op de lat zag uiteenpatten, volgde er een razendsnelle counter. "En daarbij worden er heel wat fouten gemaakt. We stonden positioneel helemaal verkeerd. En de verdediging was nergens meer. Ineens stond Milic er alleen voor. Maar die evaluatie gaan we deze week samen maken. Vooraan was het trouwens ook niet goed. We hadden verschillende fases waarmee we meer konden doen, maar die we heel slecht uitspeelden."

En dus kon Vanderhaeghe de hele optelsom maken van de twee matchen die Oostende tot nu in play-off 1 speelde. "Ja, dan moet ik concluderen dat we toch nog niet leep genoeg zijn, dat we niet de nodige fouten maken, dat we voor doel niks van scherpte toonden en dat ons positiespel niet helemaal in orde was", zei Vanderhaeghe streng

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties