Coach van Waasland-Beveren: "Als we verliezen tegen Moeskroen wordt het heel moeilijk"

Pieter De Clerck
| 0 reacties
Coach van Waasland-Beveren: "Als we verliezen tegen Moeskroen wordt het heel moeilijk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren trekt zaterdag naar Le Canonnier voor de kraker tegen Moeskroen-Péruwelz. We blikken vooruit met Stijn Vreven, coach van de Leeuwen.

De Waaslanders bengelen met 0 punten helemaal onderaan in hun groep. Net boven hen staat Moeskroen, met één puntje. "Het is een belangrijke wedstrijd. Als we verliezen wordt het wel heel moeilijk om nog iets te bereiken in PO2", vertelt Vreven.

"Het zal niet van een leien dakje lopen. De omstandigheden zijn er slecht: weinig supporters en een veld in erbarmelijke staat. En Moeskroen speelde vorige week, tegen Kortrijk, veel kansen bij elkaar. We mogen ze niet onderschatten."

Standard geen favoriet

De coach komt nog even terug op de verloren wedstrijd tegen Standard. "We kregen heel veel kansen, maar maakten er geen enkele af. Dat noem ik 'onzakelijk' voetbal. Jammer want in de tweede helft waren we toch de betere ploeg. Ik denk trouwens niet dat de Rouches gaan winnen in onze groep. Alles is nog mogelijk, maar dan moeten we tegen Moeskroen minstens één en liefst drie punten pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties