Anderlecht moet nú beslissen over Trezeguet, wij maken de balans op

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 8 reacties
Anderlecht moet nú beslissen over Trezeguet, wij maken de balans op
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Mahmoud Hassan weet normaal gezien morgen waar zijn toekomst ligt. Al Ahly heeft duidelijk laten verstaan dat RSC Anderlecht uiterlijk donderdag moet beslissen of de Egyptenaar definitief wordt overgenomen. Waarom moet paars-wit wel of niet toehappen?

RSC Anderlecht moet Trezeguet definitief binnenhalen want...

Mahmoud Hassan is simpelweg een goede voetballer. De Egyptenaar werd teruggeslagen door een taalbarrière én een schouderblessure, maar liet op training een pak leuke dingen zien.

Bovendien heeft Trezeguet zijn leeftijd mee. Hij is amper 21 jaar en heeft nog een pak progressiemarge. En extra belangrijk: hij kan met winst worden doorverkocht.

RSC Anderlecht moet Trezeguet niet binnenhalen want...

Maar dat is meteen ook het voornaamste discussiepunt: zal Hassan ook effectief doorbreken? Want we moeten een kat een kat noemen: de Egyptenaar heeft bitter weinig getoond in officiële wedstrijden. Een training telt eigenlijk niet...

Bovendien is ook het prijskaartje - ruim twee miljoen euro - voer voor discussie binnen de Anderlecht-top. Sommige bestuurders willen het financieel risico niet lopen. En al zeker niet omdat er op Neerpede een pak talent van eigen bodem ook een kans moet krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties