Reactie De Wilde - of is het Belhocine - loodst Kortrijk voorbij Waasland-Beveren: "Waarom verdienste van Karim weggooien?"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Beveren
| 10 reacties
De Wilde - of is het Belhocine - loodst Kortrijk voorbij Waasland-Beveren: "Waarom verdienste van Karim weggooien?"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk won gisteren op het veld van Waasland-Beveren. Maar wat nog opvallender was: Karim Belhocine stond de West-Vlaamse troepen negentig minuten lang aan te vuren. En dat terwijl Patrick De Wilde de T1 is. Toch?

Extra opvallend: de meegereisde fans van KV Kortrijk scandeerden de naam van Karim Belhocine. "En dat zorgt voor een gelukzalig gevoel", probeert Patrick De Wilde onze twijfels weg te nemen. "Dat wil zeggen dat het goed gaat met KV Kortrijk."

"Ik neem de eindbeslissing, maar we mogen niet vergeten dat Karim heel goed heeft overgenomen na het ontslag van Johan Walem. Waarom zouden we dat weggooien en helemaal opnieuw beginnen?"

Ik ga die vragen niet blijven beantwoorden

Patrick De Wilde

En toch lijkt het ons ook voor onduidelijkheid te zorgen bij de spelersgroep. Een technisch directeur die staat te roepen en schreeuwen voor de bank. "Ik ga die vragen niet blijven beantwoorden", besluit De Wilde. "De spelers weten perfect hoe het zit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties