Reactie Saief bracht Gent terug vanop de stip: "Niet trappen als je hem zelf uitlokt? Flauwekul!"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 5 reacties
Saief bracht Gent terug vanop de stip: "Niet trappen als je hem zelf uitlokt? Flauwekul!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kenny Saief mocht na drie missers van Sven Kums achter de bal gaan staan nadat Acheampong hem neermaaide in de zestien. De man in vorm bij AA Gent miste niet en lijkt vertrokken voor een reeks.

"Ik miste er nog nooit één", aldus een Saief vol vertrouwen. "Of ik ze trap zoals Eden Hazard? Dat weet ik niet, het is míjn stijl", ging de Israëliër verder toen de vergelijking gemaakt werd. Bijgelovig is hij overigens niet.

Ik miste nog nooit. Trap ik ze zoals Hazard? Dit is míjn stijl

"Dat je niet mag trappen als je zelf de penalty uitlokt? Wat voor een flauwekul is dat? Als je je goed voelt, trap je gewoon. Punt." Saief speelde op zijn geliefkoosde rechterflank opnieuw een degelijke partij. Het meeste gevaar kwam dan ook van zijn kant.

"Dat is de positie waar ik altijd speelde, sinds ik voetbal. Maar hier ziet de coach mij soms liever op links. Mij maakt het niet uit waar ik sta, links, rechts of in de verdediging. Als ik maar speel." Naast Saief kwam ook Gent in totaliteit opnieuw dichter bij een beter spelniveau, al bleven grote kansen uit.

Links, rechts of in de verdediging, maakt niet uit als ik maar speel

-Kenny Saief

"We zien bijna opnieuw het Gent dat we kenden van voordien." Het zal zondag nodig zijn tegen Racing Genk, dé ploeg in vorm momenteel in play-off 1."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties