Samatta herhaalt: "Zelfs de titel is nog mogelijk"
Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 11 reacties

Samatta geeft Genk nog een kansje om de titel te pakken

Samatta herhaalt: "Zelfs de titel is nog mogelijk"
Foto: © SC

KRC Genk draait op vol toerental. Met Samatta in de basis. De aanvaller mocht ook tegen Club Brugge starten. Na de goede start in play-off 1 herhaalt hij dat zelfs de titel nog mogelijk is voor Genk.

"Ik ben heel blij met de drie punten", glunderde de Tanzaniaan die met Genk 9 op 12 pakte in de play-offs. "Enkele weken geleden vroegen jullie waar dit voor Genk kan eindigen. Ik zei toen dat zelfs de titel nog mogelijk was. We moeten zorgen dat we blijven winnen."

Hard werken

"We hebben een goed team, we werken heel goed samen. Ik had wel verwacht dat we dit konden. We slagen erin om veel doelpunten te scoren." Iets wat Samatta tegen Club niet lukte. "Nee, ik had niet het geluk om te scoren, maar ik ben toch tevreden want we wonnen en ik heb het team kunnen helpen."

Peter Maes gaf Samatta opnieuw een basisstek. "Het is de technische staf die de ploeg opstelt en beslist wie er speelt. Ik werk hard op training en probeer me tijdens de wedstrijd te tonen. Ik moet zorgen dat ik me volledig focus."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21575 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

 Speeldag 1

Play-off 2

Nieuwste reacties