Reactie Belgische talenten in PO2? Fans van Standard en Moeskroen trekken zich op aan een Serviër, Oegandees, Griek, Braziliaan en een Ghanees...

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties
Belgische talenten in PO2? Fans van Standard en Moeskroen trekken zich op aan een Serviër, Oegandees, Griek, Braziliaan en een Ghanees...
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat hebben een Serviër, Oegandees, Griek, Braziliaan en een Ghanees met elkaar gemeen. Deze vijf nationaliteiten verschenen op het scorebord in Standard tegen Moeskroen.

Standard heeft zijn ticket voor de poulefase van de Europa League al op zak. Moeskroen wil dan weer Europa niet in. En dus moet PO2 voor beide teams het ideale platform betekenen om jong Belgisch talent een kans te gunnen. Dat was vrijdag wel even anders.

De Belgen die hun opwachting maakten (Hubert, Arslanagic en Fiore bij de Rouches en Dussenne, Tirpan en Hubert bij de Hurlus) zijn reeds vertrouwde namen in onze eerste klasse. Aan Luikse zijde maakten we wel kennis met linksachter Achraf Achaoui, kapitein van de U21 en Faruku Miya, goed voor de gelijkmaker van Standard.

De Marokkaanse Belg en Oegandees leverden een behoorlijk debuut af en dat willen de fans van de acht clubs in PO2 ongetwijfeld meer zien. Jong eigen talent zien ontluiken is voor velen immers een drijfveer om zich op te laden voor deze overbodige nacompetitie. Gisteren moesten de fans van Standard en Moeskroen zich echter tevreden stellen met Scepovic (Serviër), Miya (Oegandees), Maniatis (Griek), Boshilia (Braziliaan) en Tetteh (Ghanees) aan het kanon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties