Dit is ons Team van de Week!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 19 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SDG

Op speeldag vijf stoomde Club Brugge door, struikelde Anderlecht en werd Racing Genk verrast door een tienkoppig AA Gent. Voer genoeg voor het team van de week.

Doel

Tussen de palen hadden we goeie prestaties van zowel Sels als Kenny Steppe. De doelman van Gent haalde het uiteindelijk gezien hij vier goals minder om de oren kreeg dan het sluitstuk van Zulte Waregem. Niet onbelangrijk.

Verdediging

Wat doe je als twee linksbacks de pannen van het dak spelen? Je zet er één op rechts. Jordan Lukaku en Nana Asare hielden hun team zowel verdedigend als aanvallend recht. In het centrum worden ze bijgestaan door Engels, die zich vooral door zijn kwaliteiten in de opbouw kon onderscheiden.

Middenveld

Bij Kortrijk was Elohim Rolland dé man van de match. De Fransman is één van de beste transfers van deze jaargang. Naast hem vinden we Sotiris Ninis, de Griek gaf een masterclass tegen een onherkenbaar KV Mechelen.

Voor hen kiezen we voor de Oostendse connectie Berrier - Canesin. Die eerste was de beste van het hele weekend, zonder overdrijven. Canesin wervelde opnieuw en bezorgde de Anderlecht-defensie een slechte dag. Izquierdo sneed als een mes door de Waregemse boter.

Aanval

Voorin kregen we eindelijk opnieuw een Depoitre in vorm. Hij kopte de 1-1 binnen en lokte de beslissende penalty uit. Naast hem had Perbet bij Charleroi een begenadigde dag. Hij mag volgende week opnieuw met de Gouden Stier pronken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties