"Nuytinck een pseudo-vedette noemen is niet correct" en "Club is nu plots geen onklopbare machine"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 20 reacties
"Nuytinck een pseudo-vedette noemen is niet correct" en "Club is nu plots geen onklopbare machine"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht ging zwaar onderuit bij KV Oostende (4-2), Club Brugge haalde dan weer fors uit tegen Zulte Waregem (5-0). Toch koppelt onze huisanalist Hernan Losada aan deze speeldag geen verdere gevolgen voor de titelrace.

De 4-2-pandoering op Schiervelde was ongetwijfeld hét moment van dit voetbalweekend. "Het is te gemakkelijk om nu te zeggen dat deze kern Anderlecht-onwaardig is", opent Losada zijn terugblik bij Voetbalkrant.com.

"Bram Nuytinck vond ik de beste verdediger tijdens PO1, maar gisteren maakte hij in één wedstrijd meerdere fouten. Iedereen kan een slechte dag hebben. Hem nu een pseudo-vedette noemen (lees er hier meer over) vind ik niet correct."

"In voetbal kan alles heel snel gaan. Van hero to zero", gaat Losada verder. "De vraag die je wel kan stellen is: waarom heeft Anderlecht dit altijd tegen de kleinere ploegen voor? Op het einde van het seizoen moet blijken of er genoeg kwaliteit is. Toch moet je deze ploeg niet onderschatten. Ik ben er zeker van dat Anderlecht zal knokken tot het einde van het kampioenschap."

Club won terecht met 5-0, maar deed gewoon zijn job

Hernan Losada

De Brusselaars moeten dan wel voorbij Club Brugge dat met een forfaitscore vertrouwen tankte. "Zulte Waregem kwam heel zwak voor de dag. De 5-0 was absoluut terecht, maar we moeten nu niet verkondigen dat Club een onklopbare machine is. De tegenstander kende een slechte dag en Club deed zijn job", besluit Losada.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties