Reactie Minzame Anderlecht-speler haalt ineens uit: "Nu kan ik weer geen goal maken"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 11 reacties
Minzame Anderlecht-speler haalt ineens uit: "Nu kan ik weer geen goal maken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Filip Djuricic acteert zoals zijn ploeg door de play-offs klotst: wisselvallig. Verleden week een schim van de speler die ooit furore maakte in Nederland, vandaag met een invalbeurt die je doet twijfelen of Anderlecht toch zijn optie niet moet lichten.

Djuricic slalomde zoals het een speler met zijn reputatie betaamt, maar spijtig genoeg hebben we die Djuricic nog niet veel gezien. De paal hield hem deze keer ook van een doelpunt. "Gaan jullie nu daar over beginnen? Jullie leggen ons te veel druk op", haalde de minzame Serviër ineens uit.

"Kijk, eerst was het dat ik geen assist kon geven. En nu ik er een paar achter mijn naam heb, is het dat die goal uitblijft. We zullen alles kalm analyseren en op het einde van het seizoen, dan pas telt de stand en kunnen we praten", vond Djuricic.

Maar ook zijn coach had gezien dat hij er een goede invalbeurt opzitten had. "Maar iedereen was goed. Alleen waren er een paar jongens die hun niveau overstegen. Daarmee bedoel ik dat ze de laatste tijd een dip hadden en dat ze er nu stonden. Dan denk ik aan Djuricic en Büttner ja", aldus Hasi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties